Spinco’da Kazançların Ödenmemesi Ve Yetkisiz 50.000 TL Transferi
Yaklaşık bir ay önce Spinco adlı web üzerinden hizmet veren sitede oyun oynadım. Toplamda 48.000 TL yatırım yaptım ve bakiyemi üç gün içinde 2.400.000 TL’ye kadar yükselttim. Bu tutarın içinden büyük uğraşlar sonucunda sadece 350.000 TL’yi zorla ödediler; bunun dışında ödeme yapılmadı.
Ayrıca 50.000 TL’yi de benim hiçbir zaman kullanmadığım, adıma hiç açılmamış olan Akbank hesabı üzerinden, E**** Günay isimli bir kişinin Akbank hesabına gönderdiklerini gördüm. Bana ait olmayan bir bankaya nasıl para yollandığını açıklamadan, geri kalan tüm paramı sistemden tamamen sildiler. Daha sonra ise “Sadece ana paranızın 10 katını çekebilirsiniz” gibi bir gerekçe sundular, fakat yatırdığım 48.000 TL’nin 10 katını bile ödemediler.
Canlı destekle görüştüğümde sadece “Biz size parayı gönderdik” diyerek konuyu kapatmaya çalıştılar; ne eksik ödemelerle ilgili ne de başka birinin hesabına gönderilen 50.000 TL ile ilgili tatmin edici bir açıklama yapmadılar. Kazandığım toplam 2.400.000 TL’nin içinden aldığım 350.000 TL ve adıma olmayan hesaba gönderilen 50.000 TL dışındaki yaklaşık 2.000.000 TL’nin de eksiksiz olarak tarafıma ödenmesini, adıma olmayan hesaba gönderilen 50.000 TL’nin nasıl ve hangi gerekçeyle yollandığının açıklanmasını ve tüm mağduriyetimin acilen giderilmesini talep ediyorum.