Play-Out etabında geride kalan üç maçın ardından Odunpazarı 20 puanla liderliğini sürdürürken, Göztepe ve MC Sistem Yurdum ligde kalma yarışında kritik puanlar toplamaya çalışıyor. Yenimahalle Belediyesi ise henüz galibiyet alamadan son sırada bulunuyor.
Hentbol Kadınlar Süper Ligi Play-Out 4. Hafta Maç Programı
14 Mart 2026 – 16.00
Odunpazarı – Yenimahalle Belediyesi (Eskişehir Porsuk S.S.)
Göztepe – MC Sistem Yurdum (Bornova Evka-4 S.S.)
Play-Out etabındaki bu karşılaşmalar, ligde kalma mücadelesinin şekillenmesi açısından büyük önem taşıyor.
Hentbol Kadınlar Süper Ligi Play-Out Puan Durumu
1-Odunpazarı – 20 puan
2-MC Sistem Yurdum – 8 puan
3-Göztepe – 7 puan
4-Yenimahalle Belediyesi – 3 puan
Üç maç sonunda aldığı üç galibiyetle dikkat çeken Odunpazarı, Play-Out grubunda önemli bir avantaj yakaladı. Göztepe ve MC Sistem Yurdum ise ligde kalma yolunda kritik puanlar için mücadele etmeyi sürdürüyor. Play-Out etabında oynanacak 4. hafta maçlarının ardından puan tablosunun yeniden şekillenmesi bekleniyor.
Hentbol Kadınlar Süper Ligi Play-Out 4. Hafta Maç Programı
14 Mart 2026 – 16.00
Odunpazarı – Yenimahalle Belediyesi (Eskişehir Porsuk S.S.)
Göztepe – MC Sistem Yurdum (Bornova Evka-4 S.S.)
Play-Out etabındaki bu karşılaşmalar, ligde kalma mücadelesinin şekillenmesi açısından büyük önem taşıyor.
Hentbol Kadınlar Süper Ligi Play-Out Puan Durumu
1-Odunpazarı – 20 puan
2-MC Sistem Yurdum – 8 puan
3-Göztepe – 7 puan
4-Yenimahalle Belediyesi – 3 puan
Üç maç sonunda aldığı üç galibiyetle dikkat çeken Odunpazarı, Play-Out grubunda önemli bir avantaj yakaladı. Göztepe ve MC Sistem Yurdum ise ligde kalma yolunda kritik puanlar için mücadele etmeyi sürdürüyor. Play-Out etabında oynanacak 4. hafta maçlarının ardından puan tablosunun yeniden şekillenmesi bekleniyor.