Meritqeen sitesinde 2000 lira yatırım yaptım yatırımımın karşılığında 20 free spinle bonus'un mu satın aldı 100 TL'den 20 çevrim Hakkı verdi bunu sonucunda 5.500 lira bir ödül kazandım daha sonra bu benim bakiyemden otomatik olarak geri alındı müşteri hizmetlerine konuyu anlattım onlar bana bunu deneme bonusu olduğunu söyledi ben de bana gösterdiğiniz Bonus sayfasında deneme bonusu ile ilgili bir uyarı olmadığını 20 free spin çevrim hakkımı satın aldığımı söyledim onlar da bunun deneme bonusu olduğunu ısrarda söyleyip benim 5.500 lira mı gasp ettiler merit Queen adi dolandırıcı bir sitedir daha sonra benim 2.000 lira mı hesabıma tekrar gönderdiler ama toplamdaki kazancım madqueen sitesi tarafından elinden alındı yani ben 20 freespiin satın alıyorum 100 TL'den 5500 lira kazanıyorum bu mu benim elimden saçma sapan bir bahane ile deneme bonusu olduğunu söyleyerek yok site kuralları gereği oyunları müdahale edemediğini söyleyerek benim oyun kazancımı zorla gasp ettiler bu siteye lütfen üye olmayın