Atlasbet temsilcileri tarafından tacize varan aramalar ve hakaretler yapılıyor. En başta yatırım yaptığım hesabın tamamını klon hesap diye inkar ederlerken şimdi IBAN doğru ama gönderici adını yanlış girmişsiniz diyor. Oysaki gönderici adinida atlasbet resmi sitesindeki haliyle kopyala yaparak banka hesabımda alıcı kısmına yapıştırmıştım. Hatalı girmem söz konusu bile olamaz. Velev ki hatalı girilse para bankam tarafından hesabıma geri eklenir ve havale gerçekleşmezdi. Bankamla yaptığım görüşmede hata olmadığı, IBAN ve hesap sahibi adının doğru olduğu ve havalemin karşı tarafa sorunsuzca ulaştığı bilgisi verildi. Aylasbet düpedüz dolandırıcılık yapıyor. Yatirimim ve etkinlik kazancını ödememek için yalan ve ithamlara başvuruyor. Atlasbet beni açık açık dolandırdı. Çözmüyor ve hakaret ediyorlar.resmi sitede canlı destekle konuşurken aynı anda yatirimi yaptım.gorusmeyi kabul ediyorlar ama aynı anda aynı sitede destekle görüşürken yaptığım yatırıma klon hesaba yatirmissiniz diyorlar baktılar bunu yemedim şimdide ağız değiştirip alıcı adını yanlış girmissiniz diyorlar.bastan aşağı tutarsız ve ahlaksiz kisiler bunlar.dikkat edin bulaşmayın.bana verilen hesap sahibini yarın savciliga vereceğim dolandırıcılıktan.siteye yatırım yapmayın bu saatten sonra çünkü siteye girip vetile tüm hesaplar dosyaya girecek artık.adiniz dosyaya girmesin zarar gormeyin