Casifix sitesine WhatsApp temsilcisi aracılığıyla üye oldum ve ilk başlarda küçük tutarlı çekim taleplerim (3.000 TL, 5.000 TL gibi) yarım saat içinde sorunsuz şekilde hesabıma yatırıldı. Ancak 40.000 TL’lik çekim talebim reddedildi ve tekrar talep vermem engellendi. Vıp temsilci, sitenin beni engellediğini söyleyerek adıma farklı bir hesap açtı ve bakiyemi oraya aktardı. Bu şekilde çekim işlemini gerçekleştirdim ve temsilciye güvenerek işlemlere devam ettim.
17.11.2025 tarihinde saat 21.56’da 67.000 TL’lik çekim talebi verdim. Yaklaşık 12 saat boyunca hiçbir işlem yapılmadı ve vıp temsilciye yazdığımda cevap alamadım, hatta engellendim. Tekrar çekim talepleri oluşturdum, fakat hiçbir şekilde işlem yapılmadı. Canlı destek ise sürekli olarak “işlem sırasında” şeklinde otomatik cevaplar verdi, herhangi bir açıklama veya çözüm sunulmadı. Son olarak, 18.11.2025 saat 20.28’de 65.090 TL’lik çekim talebi oluşturdum ve halen beklemekteyim.
Mstylmz kullanici adim
17.11.2025 tarihinde saat 21.56’da 67.000 TL’lik çekim talebi verdim. Yaklaşık 12 saat boyunca hiçbir işlem yapılmadı ve vıp temsilciye yazdığımda cevap alamadım, hatta engellendim. Tekrar çekim talepleri oluşturdum, fakat hiçbir şekilde işlem yapılmadı. Canlı destek ise sürekli olarak “işlem sırasında” şeklinde otomatik cevaplar verdi, herhangi bir açıklama veya çözüm sunulmadı. Son olarak, 18.11.2025 saat 20.28’de 65.090 TL’lik çekim talebi oluşturdum ve halen beklemekteyim.
Mstylmz kullanici adim