Virabet 1 Ocak 2026 günü rulette kazandığım 90000 Tl'yi martingale kullandığımı iddia ederek iptal etti. O günden beri hakkımı arıyorum. Aynı şeyleri söyleyip oyalıyorlardı. en sonunda bir mesaj atarak oyunları tekrar inceleyeceğiz dediler. Büyük iyi niyetle belki en sonunda sorun çözülecek diye umdum. Ancak malesef Virabet az önce bana ulaştı. Oyunumu incelemişler (sözde). Kanıtlayın hangi ellerde üst üste 2 kat arttırmışım dedim. Kanıt olarak bastığım toplam rakamlar ardışık ellerde 4500, 6500, 8000, 11000 ve 14000. Ama burada hangi sayıya ne bastım göremiyorlarmış. Hangisi kazanç hangisi kayıp akıl edip bakmadılar tabi ki. Yani bu kadar eften püften ve sığ bir analizle karar merci kalemi kırmış. Yani ilkinde 4 sayıya 1000'er basıp sonraki elde 15 sayıya 400'er tl basmış olabilirim. Kaldı ki Martingale hep 2ye katlamak değil mi? Yani 4500'ü 9000, 18000, 36000 ve 72000 yapmam gerekmiyor mu aynı sayılara basıp? Hangi sayıya ne bastım bilme, kayıp-kazanç ne oldu bilme. Arttırdığım için al sana Martingale. Ben baktım kazanıyorum şansım açık korkmadan bastım. Az sayıda yüksek rakam tutturdum. Bakın özellikle yapıyorlar. Kurala kazanmak yasaktır yazsınlar. Muallak ve yoruma açık bir kural koyup diğer onlarca sitede sorun olmayacak bir kazancı silmek için bir bahanedir bu. Siteye karşı hala korumaya çalıştığım sempati ve empati duygularım tamamıyla sıfırlandı. Neden mi? Yarım yamalak analizle otorite olmaya çalışıyorlar, aslında kazanca ket vurmak tek niyetleri ve müşteri hizmetlerinin memnuniyet adına yaptığını sandığı jestin aslında hakaret olarak kabul edilebilecek bir yaklaşım olduğunun farkında bile değil. Sıkı durun: Şikayeti kaldırın jest ekleyelim dendi. Toplam 500 TL Jest teklif ettiler. Yani nereden baksanız sakil, amatörce ve sinir bozucu bir yaklaşıma sahipler. Ayrıca lisans sayfaları eksik. Çalışan linkler olması gerektiği halde sadece bir jpg görsel açılıyor. Bu konuda 10 gündür uyardım defalarca. Ancak onda da düzeltme konusunda herhangi bir gelişme yok, niyet de yok. Bu konuda bir şikayet açmıştım. Hiçbir şekilde üstlerine alınmıyorlar. Lisans sahibine gerekirse 50 kere yazacağım.