Ligde kalma mücadelesi veren takımların karşı karşıya geldiği kritik haftada Odunpazarı ve Göztepe haftayı galibiyet ile kapadı.
Hentbol Kadınlar Süper Ligi Play-Out 4. Hafta Maç Sonuçları
Odunpazarı – Yenimahalle Belediyesi: 47-34
Göztepe – MC Sistem Yurdum: 31-29
Odunpazarı Liderliğini Sürdürdü
Play-Out grubunun lideri Odunpazarı, sahasında Yenimahalle Belediyesi ile karşı karşıya geldi. Mücadelede hücumda etkili bir performans sergileyen Odunpazarı, rakibini 47-34 mağlup ederek sahadan farklı galibiyetle ayrıldı.
Bu sonuçla Odunpazarı Play-Out etabında oynadığı 4 maçın tamamını kazanarak 22 puanla liderliğini sürdürdü ve ligde kalma yolunda büyük bir avantaj elde etti. Yenimahalle Belediyesi ise henüz galibiyetle tanışamazken 3 puanla son sırada kaldı.
Göztepe'den Kritik Zafer
Günün bir diğer karşılaşmasında Göztepe, MC Sistem Yurdum ile karşılaştı. Büyük çekişmeye sahne olan mücadelede İzmir temsilcisi sahadan 31-29 galip ayrılmayı başardı.
Bu galibiyetle Göztepe puanını 9'a yükselterek ikinci sıraya yerleşti. MC Sistem Yurdum ise 8 puanla üçüncü sırada kaldı.
Play-Out Puan Durumu
1-Odunpazarı – 22 puan
2-Göztepe – 9 puan
3-MC Sistem Yurdum – 8 puan
4-Yenimahalle Belediyesi – 3 puan
Hentbol Kadınlar Süper Ligi Play-Out 4. Hafta Maç Sonuçları
Odunpazarı – Yenimahalle Belediyesi: 47-34
Göztepe – MC Sistem Yurdum: 31-29
Odunpazarı Liderliğini Sürdürdü
Play-Out grubunun lideri Odunpazarı, sahasında Yenimahalle Belediyesi ile karşı karşıya geldi. Mücadelede hücumda etkili bir performans sergileyen Odunpazarı, rakibini 47-34 mağlup ederek sahadan farklı galibiyetle ayrıldı.
Bu sonuçla Odunpazarı Play-Out etabında oynadığı 4 maçın tamamını kazanarak 22 puanla liderliğini sürdürdü ve ligde kalma yolunda büyük bir avantaj elde etti. Yenimahalle Belediyesi ise henüz galibiyetle tanışamazken 3 puanla son sırada kaldı.
Göztepe'den Kritik Zafer
Günün bir diğer karşılaşmasında Göztepe, MC Sistem Yurdum ile karşılaştı. Büyük çekişmeye sahne olan mücadelede İzmir temsilcisi sahadan 31-29 galip ayrılmayı başardı.
Bu galibiyetle Göztepe puanını 9'a yükselterek ikinci sıraya yerleşti. MC Sistem Yurdum ise 8 puanla üçüncü sırada kaldı.
Play-Out Puan Durumu
1-Odunpazarı – 22 puan
2-Göztepe – 9 puan
3-MC Sistem Yurdum – 8 puan
4-Yenimahalle Belediyesi – 3 puan