|
Atarmisin kardesimbana ödeme yaptılar bi problem olmadı ama dekont atabilirim.
tabi iletiyorumAtarmisin kardesim
Atarmısın kardeş dekonttabi iletiyorum
Site adamın olduğu o kadar aşikarki dolandiracagin 2000 TL nin hesabını sağlam yapmışsın helal olsun sana😂😂😂![]()
kxuklb1.png - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 15 Aralık 2025 tarihinde yüklendi, 1482×834 piksel çözünürlüğünde, PNG formatındadır. — ID: kxuklb1hizliresim.com
size yaranılmaz hocamSite adamın olduğu o kadar aşikarki dolandiracagin 2000 TL nin hesabını sağlam yapmışsın helal olsun sana😂😂😂
Attığın dekont 10 dakika öncesi sen kimi kandiriyon sen bırak bu kafayiŞu kafa yapısını bırakın abi
- bana ödediler
- dekontu görelim
- dekont atılır
- site senin çok belli
kafana yazık.
Aynısı bende de oldu 10 dk da 31700 yaptımAvbetten 1000 tl deneme bonusu verdiler 10 dakika da 30k oldu en az ve en fazla 20k çekebilirsiniz diyorlar ama 2k yatırım istiyorlar
Yatırımı yapma kardeşim ben yaptım giden 2000 olsun dedim o da gitti adı üstünde (AV) bet Avladı bizi keklik gibi 😀Şuan bende çevirdim kolay çevirim oldu yatırım yapmadım guvenemedim
Yatırımı yapma kardeşim ben yaptım giden 2000 olsun dedim o da gitti adı üstünde (AV) bet Avladı bizi keklik gibiŞuan bende çevirdim kolay çevirim oldu yatırım yapmadım guvenemedim
SAKINNNNNNAvbetten 1000 tl deneme bonusu verdiler 10 dakika da 30k oldu en az ve en fazla 20k çekebilirsiniz diyorlar ama 2k yatırım istiyorlar
SON DURUM KEKLİK GİBİ AVLADI AVBET BİZİ GEÇMİŞ OLSUNAvbet ile ilgili son durum nedir
Kimlik onayi yapip bekldinizmi hiçSON DURUM KEKLİK GİBİ AVLADI AVBET BİZİ GEÇMİŞ OLSUN
Dünden beri bekliyorum kardeşim ama boş adamların herşeyi sahte telegram bile 😀Kimlik onayi yapip bekldinizmi hiç